Зачекайте...

181 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • заочна форма • 1р 10м
ВМ 5 • К 5
Заяв 1
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Оригіналів: 1
Українська мова , k=1 , мін.бал 100
Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=1 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=1.25 , мін.бал 100
Математика , k=1 , мін.бал 100
Математика , k=1.25 , мін.бал 100
Географія , k=1 , мін.бал 100
Географія , k=1.25 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Петренко К. С. 505.250 Допущено 153 124 159
  • Українська мова: 153
  • Математика: 124
  • Середній бал документа про освіту: 159
+