Зачекайте...

181 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Кваліфікований робітник) • заочна форма • 10м
ВМ 25 • К 25
Заяв 10
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Зараховано: 10
  • Оригіналів: 10
Українська мова , k=1 , мін.бал 100
Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Кирпич Ю. О. 360.000 До наказу (к) 180 180
  • Українська мова: 180
  • Фахове випробування: 180
+
2 Усенко А. В. 360.000 До наказу (к) 180 180
  • Українська мова: 180
  • Фахове випробування: 180
+
3 Хорошилов А. А. 360.000 До наказу (к) 180 180
  • Українська мова: 180
  • Фахове випробування: 180
+
4 Андріїшин І. М. 320.000 До наказу (к) 160 160
  • Українська мова: 160
  • Фахове випробування: 160
+
5 Лагутін Д. О. 320.000 До наказу (к) 128 160
  • Українська мова: 128
  • Фахове випробування: 160
+
6 Чайка А. С. 320.000 До наказу (к) 160 160
  • Українська мова: 160
  • Фахове випробування: 160
+
7 Черненко В. В. 320.000 До наказу (к) 160 160
  • Українська мова: 160
  • Фахове випробування: 160
+
8 Кучерина Б. О. 320.000 До наказу (к) 160 160
  • Українська мова: 160
  • Фахове випробування: 160
+
9 Кучинська І. В. 312.500 До наказу (к) 122 160
  • Українська мова: 122
  • Фахове випробування: 160
+
10 Коваленко Н. М. 293.750 До наказу (к) 107 160
  • Українська мова: 107
  • Фахове випробування: 160
+