Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Кваліфікований робітник) • заочна форма • 2р 5м
ВМ 10 • БМ 4 • К 6
Заяв 7 • Конкурс на бюджет 1.75
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
  • Зараховано: 4
  • Оригіналів: 4
Українська мова , k=1 , мін.бал 100
Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1 , мін.бал 100
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Лосковська Л. С. 292.000 До наказу (б) 152 140
  • Українська мова: 152
  • Фахове випробування: 140
+
2 Білик С. В. 292.000 До наказу (б) 142 150
  • Українська мова: 142
  • Фахове випробування: 150
+
3 Споденейко О. В. 285.000 До наказу (б) 145 140
  • Українська мова: 145
  • Фахове випробування: 140
+
4 Борденюк В. Г. 283.000 До наказу (б) 143 140
  • Українська мова: 143
  • Фахове випробування: 140
+
5 Єщенко О. В. 0.000 Відмова
6 Білич В. О. 0.000 Відмова
7 Хохлова К. Г. 0.000 Відмова