Зачекайте...

181 Харчові технології

ННІХТГРТБ Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 2р 10м
ВМ 30 • К 30
Заяв 2
Виробництво та технології / Харчові технології / Харчові технології та інженерія
Українська мова , k=0.3 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.3 , мін.бал 100
Історія України , k=0.3 , мін.бал 100
Математика , k=0.3 , мін.бал 100
Біологія , k=0.3 , мін.бал 100
Географія , k=0.3 , мін.бал 100
Фізика , k=0.3 , мін.бал 100
Хімія , k=0.3 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=0.4 , мін.бал 100
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Кондратюк Д. Ю. 88.500 Зареєстровано 145 150
  • Українська мова: 145
  • Біологія: 150
2 Кузьмін В. П. 78.000 Зареєстровано 120 140
  • Українська мова: 120
  • Географія: 140