Зачекайте...

241 Готельно-ресторанна справа

КРОК Фаховий молодший бакалавр (на основі: Базова загальна середня освіта) • денна форма • 3р 5м
ВМ 7 • К 7
Заяв 6
Сфера обслуговування / Готельно-ресторанна справа
  • Зараховано: 6
  • Оригіналів: 6
Українська мова , k=1 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=1 , мін.бал 100
Географія , k=1 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1
Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Єсипенко О. Д. 502.000 До наказу (к) 160 180 8.2
  • Українська мова: 160
  • Іноземна мова: 180
  • Середній бал документа про освіту: 8.2
+
2 Борбюк-Остапенко К. О. 492.000 До наказу (к) 140 170 10.2
  • Українська мова: 140
  • Іноземна мова: 170
  • Середній бал документа про освіту: 10.2
+
3 Кардаш Д. О. 483.000 До наказу (к) 150 150 10.3
  • Українська мова: 150
  • Географія: 150
  • Середній бал документа про освіту: 10.3
+
4 Дмитренок С. В. 442.000 До наказу (к) 140 120 10.2
  • Українська мова: 140
  • Географія: 120
  • Середній бал документа про освіту: 10.2
+
5 Власенко А. В. 394.000 До наказу (к) 130 130 5.4
  • Українська мова: 130
  • Іноземна мова: 130
  • Середній бал документа про освіту: 5.4
+
6 Шабаш В. О. 383.000 До наказу (к) 120 120 6.3
  • Українська мова: 120
  • Географія: 120
  • Середній бал документа про освіту: 6.3
+