Зачекайте...

181 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • заочна форма • 2р 6м
ВМ 19 • К 19
Заяв 2
Виробництво та технології / Харчові технології / Зберігання,консервування та переробка молока
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 2
Українська мова , k=1 , мін.бал 120
Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
Математика , k=1 , мін.бал 120
Математика , k=1.25 , мін.бал 100
Біологія , k=1 , мін.бал 120
Біологія , k=1.25 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1
Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Редчук О. В. 395.000 До наказу (к) 120 120 155
  • Українська мова: 120
  • Математика: 120
  • Середній бал документа про освіту: 155
  • РК: 1.02
+
2 Рибалка О. М. 380.000 До наказу (к) 120 120 140
  • Українська мова: 120
  • Математика: 120
  • Середній бал документа про освіту: 140
  • РК: 1.02
+