Зачекайте...

181 Харчові технології

ХТЕІУ Молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • заочна форма • 1р 9м
ВМ 0
Заяв 2
Виробництво та технології / Харчові технології / Ресторанні технології
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 2
Українська мова , k=0.45 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.4 , мін.бал 100
Історія України , k=0.4 , мін.бал 100
Математика , k=0.4 , мін.бал 100
Біологія , k=0.4 , мін.бал 100
Географія , k=0.4 , мін.бал 100
Фізика , k=0.4 , мін.бал 100
Хімія , k=0.4 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=0.1
Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти , k=0.05
Бал за мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Горбатова Д. В. 152.133 До наказу (к) 153 159 167
  • Українська мова: 153
  • Біологія: 159
  • Середній бал документа про освіту: 167
  • РК: 1.02
+
2 Літвінова В. С. 121.023 До наказу (к) 119 124 155
  • Українська мова: 119
  • Історія України: 124
  • Середній бал документа про освіту: 155
  • РК: 1.02
+