Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

ФТВіППТСБ Магістр (на основі: Бакалавр) • денна форма • 1р 3м
ВМ 0
Заяв 3
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 2
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) , k=0.25 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=0.75 , мін.бал 100
  • Подано заяв: 66
  • Конкурс на бюджет: 2.2
  • Зараховано: 40
  • Оригіналів: 47
  • Рекомендовано всього: 10
  • Рекомендован на контракт: 10
  • Рейтингові списки 2019 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Єліневський В. В. 130.500 До наказу (к) 132 130
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 132
  • Фахове випробування: 130
+
2 Козуб А. В. 126.750 До наказу (к) 111 132
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 111
  • Фахове випробування: 132
+
3 Воронюк К. І. 25.000 Відмова 100
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 100