Зачекайте...

181 Харчові технології

ВСП"ФКТДАУ Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • заочна форма • 2р 5м
ВМ 10 • БМ 4 • К 6
Заяв 6 • Конкурс на бюджет 1.5
Виробництво та технології / Харчові технології / Бродильне виробництво і виноробство
  • Зараховано: 4
  • Оригіналів: 4
Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
Математика , k=1.25 , мін.бал 100
Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
Індивідуальна усна співбесіда , k=1 , мін.бал 130
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Бублій К. В. 146.000 До наказу (б) 146
  • Індивідуальна усна співбесіда: 146
  • РК: 1.04
+
2 Шеренок К. В. 143.000 До наказу (б) 143
  • Індивідуальна усна співбесіда: 143
  • РК: 1.04
+
3 Корнієнко В. Р. 141.000 До наказу (б) 141
  • Індивідуальна усна співбесіда: 141
  • РК: 1.04
+
4 Донець В. А. 136.000 До наказу (б) 136
  • Індивідуальна усна співбесіда: 136
  • РК: 1.04
+
5 Моцевий О. С. 144.000 Затримано 107 124
  • Українська мова: 107
  • Математика: 124
  • РК: 1.04
6 Зайцева С. А. 149.000 Відмова 149
  • Індивідуальна усна співбесіда: 149
  • РК: 1.04