Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Ветеринарно-технологічне Фаховий молодший бакалавр (на основі: Базова середня освіта) • денна форма • 3р 10м
ВМ 25 • БМ 25
Заяв 11 • Конкурс на бюджет 0.44
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
  • Зараховано: 9
  • Оригіналів: 9
Індивідуальна усна співбесіда , k=1 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Шинкаренко М. С. 182.000 До наказу (б) 182
  • Індивідуальна усна співбесіда: 182
+
2 Кононенко О. Д. 176.000 До наказу (б) 176
  • Індивідуальна усна співбесіда: 176
+
3 Терновцев Н. О. 166.000 До наказу (б) 166
  • Індивідуальна усна співбесіда: 166
+
4 Третяк Ю. Р. 158.000 До наказу (б) 158
  • Індивідуальна усна співбесіда: 158
+
5 Бабій Б. В. 145.000 До наказу (б) 145
  • Індивідуальна усна співбесіда: 145
+
6 Покришка О. П. 138.000 До наказу (б) 138
  • Індивідуальна усна співбесіда: 138
+
7 Гагара Д. Р. 136.000 До наказу (б) 136
  • Індивідуальна усна співбесіда: 136
+
8 Пишньов Ю. О. 132.000 До наказу (б) 132
  • Індивідуальна усна співбесіда: 132
+
9 Жеребна В. Г. 110.000 До наказу (б) 110
  • Індивідуальна усна співбесіда: 110
+
10 Шинкаренко Ю. О. 0.000 Відмова
11 Лестенко Н. С. 0.000 Скасовано (втрата пріор.)