Зачекайте...

181 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • заочна форма • 2р 5м
ВМ 20 • БМ 15
Заяв 4 • Конкурс на бюджет 0.27
Виробництво та технології / Харчові технології / Виробництво харчової продукції
Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
Математика , k=1.25 , мін.бал 100
Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
Індивідуальна усна співбесіда , k=1 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Звір Я. С. 190.000 Допущено 169 138 148
  • Українська мова: 169
  • Математика: 138
  • Історія України: 148
2 Тишик Н. А. 170.000 Допущено 135 128 146
  • Українська мова: 135
  • Математика: 128
  • Історія України: 146
3 Шондра І. І. 166.000 Допущено 129 134 136
  • Українська мова: 129
  • Математика: 134
  • Історія України: 136
4 Швед О. В. 148.000 Допущено 148
  • Індивідуальна усна співбесіда: 148