Зачекайте...

181 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • заочна форма • 2р 5м
ВМ 20 • БМ 15
Заяв 1 • Конкурс на бюджет 0.07
Виробництво та технології / Харчові технології / Бродильне виробництво і виноробство
Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
Математика , k=1.25 , мін.бал 100
Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
Індивідуальна усна співбесіда , k=1 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Гедз В. П. 112.000 Допущено 112
  • Індивідуальна усна співбесіда: 112