Зачекайте...

181 Харчові технології

ННХТЕІУІПА Молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 1р 9м
ВМ 20 • БМmax 7 • К 13
Заяв 7 • Конкурс на бюджет 1
Квота 1 1
Квота 2 3
Виробництво та технології / Харчові технології / Ресторанні технології
  • Зараховано: 5
  • Оригіналів: 5
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендован на контракт: 1
Українська мова , k=0.5
Іноземна мова , k=0.5 , мін.бал 100
Історія України , k=0.5 , мін.бал 100
Математика , k=0.5 , мін.бал 100
Біологія , k=0.5 , мін.бал 100
Географія , k=0.5 , мін.бал 100
Фізика , k=0.5 , мін.бал 100
Хімія , k=0.5 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 107-7993109 А. Г. Пр. 1 171.350 До наказу (б) 154 160
  • Українська мова: 154
  • Історія України: 160
  • ГК: 1.02
  • РК: 1.07
Квота-2 +
2 107-6899558 Н. В. Пр. 1 170.804 До наказу (б) 144 169
  • Українська мова: 144
  • Географія: 169
  • ГК: 1.02
  • РК: 1.07
Квота-2 +
3 107-4897584 В. Д. Пр. 1 168.076 До наказу (б) 183 125
  • Українська мова: 183
  • Математика: 125
  • ГК: 1.02
  • РК: 1.07
Квота-2 +
4 107-6150287 К. С. Пр. 1 137.516 До наказу (б) 135 117
  • Українська мова: 135
  • Географія: 117
  • ГК: 1.02
  • РК: 1.07
Квота-2 +
5 Літвінова К. А. Пр. 1 142.428 До наказу (б) 124 137
  • Українська мова: 124
  • Історія України: 137
  • ГК: 1.02
  • РК: 1.07
+
6 Хаян О. С. Пр. 5 184.575 Рекомендовано (к) 160 185
  • Українська мова: 160
  • Географія: 185
  • РК: 1.07
7 Шевченко О. В. Пр. 4 155.685 149 142
  • Українська мова: 149
  • Історія України: 142
  • РК: 1.07