Зачекайте...

181 Харчові технології

ВСП"ФКТДАУ Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • заочна форма • 2р 5м
ВМ 10 • БМ 4 • К 6
Заяв 5 • Конкурс на бюджет 1.25
Виробництво та технології / Харчові технології / Зберігання, консервування та переробка плодів і овочів
  • Зараховано: 4
  • Оригіналів: 4
Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
Математика , k=1.25 , мін.бал 100
Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
Індивідуальна усна співбесіда , k=1 , мін.бал 130
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Зайцева С. А. 149.000 До наказу (б) 149
  • Індивідуальна усна співбесіда: 149
  • РК: 1.04
+
2 Росіхіна Л. В. 148.000 До наказу (б) 148
  • Індивідуальна усна співбесіда: 148
  • РК: 1.04
+
3 Заіченко М. С. 138.000 До наказу (б) 138
  • Індивідуальна усна співбесіда: 138
  • РК: 1.04
+
4 Лукаш К. Г. 133.000 До наказу (б) 133
  • Індивідуальна усна співбесіда: 133
  • РК: 1.04
+
5 Моцевий О. С. 144.000 Затримано 107 124
  • Українська мова: 107
  • Математика: 124
  • РК: 1.04