Зачекайте...

181 Харчові технології

ХТРБ Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 1р 7м
ВМ 30 • К 30
Заяв 8
Виробництво та технології / Харчові технології / Ресторанні технології
  • Зараховано: 7
  • Оригіналів: 7
Українська мова , k=0.5 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.5 , мін.бал 100
Історія України , k=0.5 , мін.бал 100
Математика , k=0.5 , мін.бал 100
Біологія , k=0.5 , мін.бал 100
Географія , k=0.5 , мін.бал 100
Фізика , k=0.5 , мін.бал 100
Хімія , k=0.5 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Поліщук Є. І. 148.500 До наказу (к) 140 157
  • Українська мова: 140
  • Географія: 157
+
2 Балицька В. С. 147.000 До наказу (к) 159 135
  • Українська мова: 159
  • Історія України: 135
+
3 Шевченко Г. О. 145.000 До наказу (к) 152 138
  • Українська мова: 152
  • Хімія: 138
+
4 Бережна С. М. 128.500 До наказу (к) 127 130
  • Українська мова: 127
  • Історія України: 130
+
5 Калантай Є. А. 118.500 До наказу (к) 106 131
  • Українська мова: 106
  • Біологія: 131
+
6 Зикова А. М. 118.500 До наказу (к) 122 115
  • Українська мова: 122
  • Історія України: 115
+
7 Корчма А. О. 112.000 До наказу (к) 113 111
  • Українська мова: 113
  • Географія: 111
+
8 Стадник Д. А. 132.000 Допущено 140 124
  • Українська мова: 140
  • Історія України: 124