Зачекайте...

181 Харчові технології

ННІХТ Магістр (на основі: Бакалавр) • денна форма • 1р 8м
ВМ 25 • К 25
Заяв 23
Виробництво та технології / Харчові технології / Промислові та крафтові технології для HоRеCа в туризмі
  • Оригіналів: 20
  • Рекомендовано всього: 23
  • Рекомендован на контракт: 23
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Медведєва М. В. 0.000 Рекомендовано (к)
2 Калацький О. В. 0.000 Рекомендовано (к) +
3 Архіпчук О. В. 0.000 Рекомендовано (к) +
4 Задорожній Д. О. 0.000 Рекомендовано (к) +
5 Тимчук С. О. 0.000 Рекомендовано (к) +
6 Кравчук В. В. 0.000 Рекомендовано (к) +
7 Мороз Д. О. 0.000 Рекомендовано (к) +
8 Ліснюк В. Л. 0.000 Рекомендовано (к) +
9 Шемберко М. А. 0.000 Рекомендовано (к) +
10 Галіцин В. Є. 0.000 Рекомендовано (к)
11 Мельник І. О. 0.000 Рекомендовано (к) +
12 Топчій В. В. 0.000 Рекомендовано (к) +
13 Оксенич А. В. 0.000 Рекомендовано (к)
14 Веремчук П. П. 0.000 Рекомендовано (к) +
15 Мірошник О. М. 0.000 Рекомендовано (к) +
16 Мірошник С. М. 0.000 Рекомендовано (к) +
17 Ящинський П. А. 0.000 Рекомендовано (к) +
18 Винокурова І. О. 0.000 Рекомендовано (к) +
19 Резніченко М. В. 0.000 Рекомендовано (к) +
20 Хоцянівський В. Ю. 0.000 Рекомендовано (к) +
21 Хайдар Я. А. 0.000 Рекомендовано (к) +
22 Антоненко М. Ю. 0.000 Рекомендовано (к) +
23 Шингельський М. Р. 0.000 Рекомендовано (к) +