Зачекайте...

181 Харчові технології

СФНУХТ Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 2р 5м
ВМ 25 • К 25
Заяв 3
Виробництво та технології / Харчові технології / Харчові технології та інженерія
Українська мова , k=0.5 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.5 , мін.бал 100
Історія України , k=0.5 , мін.бал 100
Математика , k=0.5 , мін.бал 100
Біологія , k=0.5 , мін.бал 100
Географія , k=0.5 , мін.бал 100
Фізика , k=0.5 , мін.бал 100
Хімія , k=0.5 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Коляда А. В. 179.000 Скасовано (втрата пріор.) 177 181
  • Українська мова: 177
  • Історія України: 181
2 Глазько І. Ф. 141.000 Скасовано (втрата пріор.) 135 147
  • Українська мова: 135
  • Історія України: 147
3 Вороніна В. О. 133.500 Скасовано (втрата пріор.) 138 129
  • Українська мова: 138
  • Історія України: 129