Зачекайте...

181 Харчові технології

БТФ Бакалавр (на основі: ПЗСО) • заочна форма • 4р 9м
ВМ 5 • К 5
Заяв 9
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Зараховано: 7
  • Оригіналів: 7
  • Рекомендовано всього: 2
  • Рекомендован на контракт: 2
Мотиваційний лист , k=0
  • Подано заяв: 11
  • Конкурс на бюджет: 1.11
  • Зараховано: 6
  • Оригіналів: 6
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендовано на бюджет: 1
  • Рейтингові списки 2021 року
  • Подано заяв: 9
  • Конкурс на бюджет: 0.6
  • Оригіналів: 3
  • Рекомендовано всього: 8
  • Рекомендовано на бюджет: 4
  • Рекомендован на контракт: 4
  • Рейтингові списки 2020 року
  • Подано заяв: 13
  • Конкурс на бюджет: 1.33
  • Зараховано: 9
  • Оригіналів: 9
  • Рекомендовано всього: 4
  • Рекомендован на контракт: 4
  • Рейтингові списки 2019 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Ходисько А. К. 0.000 До наказу (к) +
2 Бермас Т. С. 0.000 До наказу (к) +
3 Бесараб О. С. 0.000 До наказу (к) +
4 Прийма В. С. 0.000 До наказу (к) +
5 Кулагін Д. 0.000 До наказу (к) +
6 Погребна М. О. 0.000 До наказу (к) +
7 Кирилець В. М. 0.000 До наказу (к) +
8 Хомич Є. А. 0.000 Рекомендовано (к)
9 Відавська К. О. 0.000 Рекомендовано (к)