Зачекайте...

181 Харчові технології

ХТРБ Бакалавр (на основі: ПЗСО) • денна форма • 3р 9м
ВМ 40 • К 40
Заяв 12
Виробництво та технології / Харчові технології / Харчові технології, Кулінарне мистецтво
  • Зараховано: 9
  • Оригіналів: 9
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендован на контракт: 1
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Ткаченко Б. О. 0.000 До наказу (к) +
2 Проніна О. І. 0.000 До наказу (к) +
3 Матвієнко Д. А. 0.000 До наказу (к) +
4 Морська К. Б. 0.000 До наказу (к) +
5 Роженко В. О. 0.000 До наказу (к) +
6 Васильєв М. А. 0.000 До наказу (к) +
7 Єрмілов С. В. 0.000 До наказу (к) +
8 Васильєв В. А. 0.000 До наказу (к) +
9 Челюскін О. О. 0.000 До наказу (к) +
10 Івлюшин В. С. 0.000 Рекомендовано (к)
11 Луценко В. О. 0.000 Допущено
12 Полякова Д. А. 0.000 Допущено