Зачекайте...

181 Харчові технології

ННХТЕІУІПА Бакалавр (на основі: ПЗСО) • денна форма • 3р 9м
ВМ 15 • К 15
Заяв 12
Виробництво та технології / Харчові технології / Ресторанні технології
  • Зараховано: 4
  • Оригіналів: 4
  • Рекомендовано всього: 7
  • Рекомендован на контракт: 7
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Катеринчук О. В. 0.000 До наказу (к) +
2 Ткаченко Е. А. 0.000 До наказу (к) +
3 Калініченко О. Д. 0.000 До наказу (к) +
4 Гнилицький М. В. 0.000 До наказу (к) +
5 107-6335090 А. К. 0.000 Рекомендовано (к) Квота-2
6 Олещенко А. О. 0.000 Рекомендовано (к)
7 Некрасов І. А. 0.000 Рекомендовано (к)
8 Канченко В. С. 0.000 Рекомендовано (к)
9 Черних С. О. 0.000 Рекомендовано (к)
10 Бурименко Є. Ю. 0.000 Рекомендовано (к)
11 Колода М. О. 0.000 Рекомендовано (к)
12 Дейнека В. В. 0.000