Зачекайте...

181 Харчові технології

Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 1р 9м
ВМ 10 • К 10
Заяв 3
Виробництво та технології / Харчові технології
Українська мова , k=0.5 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.5 , мін.бал 100
Історія України , k=0.5 , мін.бал 100
Математика , k=0.5 , мін.бал 100
Біологія , k=0.5 , мін.бал 100
Географія , k=0.5 , мін.бал 100
Фізика , k=0.5 , мін.бал 100
Хімія , k=0.5 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Корбан І. В. 151.000 166 136
  • Українська мова: 166
  • Математика: 136
2 Овчінніков О. М. 148.500 175 122
  • Українська мова: 175
  • Математика: 122
3 Панюшин М. Ю. 138.500 147 130
  • Українська мова: 147
  • Математика: 130