Зачекайте...

181 Харчові технології

ННХТЕІУІПА Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 2р 9м
ВМ 10 • К 10
Заяв 2
Виробництво та технології / Харчові технології / Ресторанні технології
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендован на контракт: 1
Українська мова , k=0.5 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.5 , мін.бал 100
Історія України , k=0.5 , мін.бал 100
Математика , k=0.5 , мін.бал 100
Біологія , k=0.5 , мін.бал 100
Географія , k=0.5 , мін.бал 100
Фізика , k=0.5 , мін.бал 100
Хімія , k=0.5 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Литвиненко М. В. 144.500 Рекомендовано (к) 142 147
  • Українська мова: 142
  • Історія України: 147
2 107-8137199 А. С. 0.000 Зареєстровано Квота-2