Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

БТФ Бакалавр (на основі: ПЗСО) • денна форма • 3р 9м
ВМ 1 • К 1
Заяв 8
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва
  • Зараховано: 5
  • Оригіналів: 5
  • Рекомендовано всього: 3
  • Рекомендован на контракт: 3
Мотиваційний лист , k=0
  • Подано заяв: 143
  • Конкурс на бюджет: 1.98
  • Зараховано: 68
  • Оригіналів: 68
  • Рекомендовано всього: 37
  • Рекомендовано на бюджет: 7
  • Рекомендован на контракт: 30
  • Рейтингові списки 2021 року
  • Подано заяв: 62
  • Конкурс на бюджет: 0.95
  • Оригіналів: 27
  • Рекомендовано всього: 61
  • Рекомендовано на бюджет: 33
  • Рекомендован на контракт: 28
  • Рейтингові списки 2020 року
  • Подано заяв: 67
  • Конкурс на бюджет: 0.9
  • Зараховано: 29
  • Оригіналів: 29
  • Рекомендовано всього: 35
  • Рекомендован на контракт: 35
  • Рейтингові списки 2019 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Тимощук І. М. 0.000 До наказу (к) +
2 Тимощук О. М. 0.000 До наказу (к) +
3 Мартинюк Д. М. 0.000 До наказу (к) +
4 Логвинчак Д. В. 0.000 До наказу (к) +
5 Мушинський Ю. М. 0.000 До наказу (к) +
6 Михайловська О. В. 0.000 Рекомендовано (к)
7 Осмалена А. І. 0.000 Рекомендовано (к)
8 Гурський Д. Д. 0.000 Рекомендовано (к)