Зачекайте...

181 Харчові технології

БТФ Бакалавр (на основі: Бакалавр) • заочна форма • 4р 9м
ВМ 1 • К 1
Заяв 10
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендован на контракт: 1
Мотиваційний лист , k=0
  • Подано заяв: 11
  • Конкурс на бюджет: 1.11
  • Зараховано: 6
  • Оригіналів: 6
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендовано на бюджет: 1
  • Рейтингові списки 2021 року
  • Подано заяв: 9
  • Конкурс на бюджет: 0.6
  • Оригіналів: 3
  • Рекомендовано всього: 8
  • Рекомендовано на бюджет: 4
  • Рекомендован на контракт: 4
  • Рейтингові списки 2020 року
  • Подано заяв: 13
  • Конкурс на бюджет: 1.33
  • Зараховано: 9
  • Оригіналів: 9
  • Рекомендовано всього: 4
  • Рекомендован на контракт: 4
  • Рейтингові списки 2019 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Погорілий І. В. 0.000 Рекомендовано (к)
2 Пастушенко Л. А. 0.000 Відмова
3 Яворська Я. В. 0.000 Відмова
4 Дацюк В. О. 0.000 Відмова
5 Градінар В. О. 0.000 Відмова
6 Гонор М. А. 0.000 Відмова
7 Попова К. Ю. 0.000 Відмова
8 Бублій О. А. 0.000 Відмова
9 Дзюба Р. С. 0.000 Відмова
10 Пильгун А. С. 0.000 Відмова