Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

БТФ Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 2р 9м
ВМ 1 • К 1
Заяв 3
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 2
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендован на контракт: 1
Українська мова , k=0.5 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.5 , мін.бал 100
Історія України , k=0.5 , мін.бал 100
Математика , k=0.5 , мін.бал 100
Біологія , k=0.5 , мін.бал 100
Географія , k=0.5 , мін.бал 100
Фізика , k=0.5 , мін.бал 100
Хімія , k=0.5 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
  • Подано заяв: 78
  • Конкурс на бюджет: 7.8
  • Зараховано: 33
  • Оригіналів: 32
  • Рекомендовано всього: 35
  • Рекомендован на контракт: 35
  • Рейтингові списки 2019 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Савчук В. В. 122.000 До наказу (к) 128 116
  • Українська мова: 128
  • Географія: 116
+
2 Фурман П. Г. 118.500 До наказу (к) 107 130
  • Українська мова: 107
  • Історія України: 130
+
3 Балик В. Д. 138.500 Рекомендовано (к) 129 148
  • Українська мова: 129
  • Історія України: 148