Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

ФТВіППТСБ Бакалавр (на основі: ПЗСО) • денна форма • 3р 9м
ВМ 5 • К 5
Заяв 2
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
  • Рекомендовано всього: 2
  • Рекомендован на контракт: 2
Українська мова , k=0.4 , мін.бал 100
Математика , k=0.3 , мін.бал 100
Історія України , k=0.3 , мін.бал 100
Українська мова , k=0.45 , мін.бал 100
Біологія , k=0.2 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.2 , мін.бал 100
Історія України , k=0.2 , мін.бал 100
Математика , k=0.2 , мін.бал 100
Географія , k=0.2 , мін.бал 100
Фізика , k=0.2 , мін.бал 100
Хімія , k=0.2 , мін.бал 100
Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти , k=1
Мотиваційний лист , k=0
  • Подано заяв: 71
  • Конкурс на бюджет: 0.89
  • Зараховано: 28
  • Оригіналів: 28
  • Рекомендовано всього: 35
  • Рекомендован на контракт: 35
  • Рейтингові списки 2019 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 59-8229123 В. Ю. 149.800 Рекомендовано (к) 140 140 140
  • Українська мова: 140
  • Математика: 140
  • Історія України: 140
  • РК: 1.07
Квота-2
2 59-4327081 В. О. 139.100 Рекомендовано (к) 130 128 132
  • Українська мова: 130
  • Математика: 128
  • Історія України: 132
  • РК: 1.07
Квота-2