Зачекайте...

181 Харчові технології

ФГРТБIПВФД Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 1р 8м
ВМ 10 • К 10
Заяв 2
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології харчування
Українська мова , k=0.5 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.5 , мін.бал 100
Історія України , k=0.5 , мін.бал 100
Математика , k=0.5 , мін.бал 100
Біологія , k=0.5 , мін.бал 100
Географія , k=0.5 , мін.бал 100
Фізика , k=0.5 , мін.бал 100
Хімія , k=0.5 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
  • Подано заяв: 10
  • Конкурс на бюджет: 2.5
  • Зараховано: 4
  • Оригіналів: 4
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендовано на бюджет: 1
  • Рейтингові списки 2019 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Перекос Д. Р. 134.500 Зареєстровано 133 136
  • Українська мова: 133
  • Математика: 136
2 Яровий А. С. 120.000 Зареєстровано 119 121
  • Українська мова: 119
  • Математика: 121