Зачекайте...

181 Харчові технології

БТФ Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 2р 9м
ВМ 10 • К 10
Заяв 3
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 2
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендован на контракт: 1
Українська мова , k=0.5 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.5 , мін.бал 100
Історія України , k=0.5 , мін.бал 100
Математика , k=0.5 , мін.бал 100
Біологія , k=0.5 , мін.бал 100
Географія , k=0.5 , мін.бал 100
Фізика , k=0.5 , мін.бал 100
Хімія , k=0.5 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
  • Подано заяв: 11
  • Конкурс на бюджет: 5.5
  • Зараховано: 5
  • Оригіналів: 5
  • Рекомендовано всього: 4
  • Рекомендован на контракт: 4
  • Рейтингові списки 2021 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Саливоненко Є. В. 155.500 До наказу (к) 156 155
  • Українська мова: 156
  • Географія: 155
+
2 Бачинська Д. В. 129.000 До наказу (к) 111 147
  • Українська мова: 111
  • Біологія: 147
+
3 Поліщук Ю. М. 141.000 Рекомендовано (к) 153 129
  • Українська мова: 153
  • Математика: 129