Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

БТФ Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 2р 9м
ВМ 10 • К 10
Заяв 3
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 2
Українська мова , k=0.5 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.5 , мін.бал 100
Історія України , k=0.5 , мін.бал 100
Математика , k=0.5 , мін.бал 100
Біологія , k=0.5 , мін.бал 100
Географія , k=0.5 , мін.бал 100
Фізика , k=0.5 , мін.бал 100
Хімія , k=0.5 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
  • Подано заяв: 78
  • Конкурс на бюджет: 7.8
  • Зараховано: 33
  • Оригіналів: 32
  • Рекомендовано всього: 35
  • Рекомендован на контракт: 35
  • Рейтингові списки 2019 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Перець В. О. 116.000 До наказу (к) 104 128
  • Українська мова: 104
  • Біологія: 128
+
2 Панченко Р. Р. 108.500 До наказу (к) 101 116
  • Українська мова: 101
  • Біологія: 116
+
3 Ільченко О. Р. 145.000 Скасовано (втрата пріор.) 135 155
  • Українська мова: 135
  • Біологія: 155