Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

БТФ Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 2р 9м
ВМ 5 • К 5
Заяв 3
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 2
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендован на контракт: 1
Українська мова , k=0.5 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.5 , мін.бал 100
Історія України , k=0.5 , мін.бал 100
Математика , k=0.5 , мін.бал 100
Біологія , k=0.5 , мін.бал 100
Географія , k=0.5 , мін.бал 100
Фізика , k=0.5 , мін.бал 100
Хімія , k=0.5 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
  • Подано заяв: 44
  • Конкурс на бюджет: 0.73
  • Зараховано: 32
  • Оригіналів: 32
  • Рекомендовано всього: 12
  • Рекомендовано на бюджет: 12
  • Рейтингові списки 2021 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Онищенко Б. О. 119.000 До наказу (к) 102 136
  • Українська мова: 102
  • Біологія: 136
+
2 Климчук В. В. 108.500 До наказу (к) 101 116
  • Українська мова: 101
  • Біологія: 116
+
3 Ніколайчук Б. О. 133.000 Рекомендовано (к) 121 145
  • Українська мова: 121
  • Історія України: 145