Зачекайте...

181 Харчові технології

ІХХТ Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 2р 9м
ВМ 10 • К 10
Заяв 10
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Зараховано: 3
  • Оригіналів: 3
  • Рекомендовано всього: 3
  • Рекомендован на контракт: 3
Українська мова , k=0.5 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.5 , мін.бал 100
Історія України , k=0.5 , мін.бал 100
Математика , k=0.5 , мін.бал 100
Біологія , k=0.5 , мін.бал 100
Географія , k=0.5 , мін.бал 100
Фізика , k=0.5 , мін.бал 100
Хімія , k=0.5 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Марченко М. В. 147.000 До наказу (к) 137 157
  • Українська мова: 137
  • Географія: 157
+
2 Качмар Д. А. 125.500 До наказу (к) 114 137
  • Українська мова: 114
  • Математика: 137
+
3 Холявка О. Р. 120.000 До наказу (к) 107 133
  • Українська мова: 107
  • Географія: 133
+
4 Білоус С. В. 159.500 Рекомендовано (к) 166 153
  • Українська мова: 166
  • Історія України: 153
5 Бакай В. Г. 131.500 Рекомендовано (к) 131 132
  • Українська мова: 131
  • Історія України: 132
6 Кожухов П. С. 123.500 Рекомендовано (к) 132 115
  • Українська мова: 132
  • Історія України: 115
7 Жуков Г. С. 155.000 143 167
  • Українська мова: 143
  • Історія України: 167
8 Фостик Д. Р. 154.000 159 149
  • Українська мова: 159
  • Історія України: 149
9 Кокун Н. І. 150.500 139 162
  • Українська мова: 139
  • Історія України: 162
10 Созонюк Б. В. 145.500 148 143
  • Українська мова: 148
  • Математика: 143