Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Ветеринарно-технологічне Фаховий молодший бакалавр (на основі: Кваліфікований робітник) • денна форма • 2р 10м
ВМ 7 • БМ 7
Заяв 14 • Конкурс на бюджет 2
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
  • Зараховано: 10
  • Оригіналів: 10
Індивідуальна усна співбесіда , k=1 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Федоренко А. В. 190.000 До наказу (б) 190
  • Індивідуальна усна співбесіда: 190
+
2 Чипенко Н. М. 180.000 До наказу (б) 180
  • Індивідуальна усна співбесіда: 180
+
3 Супаренко В. В. 172.000 До наказу (б) 172
  • Індивідуальна усна співбесіда: 172
+
4 Кондратюк В. О. 170.000 До наказу (б) 170
  • Індивідуальна усна співбесіда: 170
+
5 Кисіль В. А. 168.000 До наказу (б) 168
  • Індивідуальна усна співбесіда: 168
+
6 Довга С. О. 166.000 До наказу (б) 166
  • Індивідуальна усна співбесіда: 166
+
7 Гира С. Г. 164.000 До наказу (б) 164
  • Індивідуальна усна співбесіда: 164
+
8 Гира В. Г. 160.000 До наказу (к) 160
  • Індивідуальна усна співбесіда: 160
+
9 Гарасюта С. В. 158.000 До наказу (к) 158
  • Індивідуальна усна співбесіда: 158
+
10 Бакунець А. М. 155.000 До наказу (к) 155
  • Індивідуальна усна співбесіда: 155
+
11 Пророка Г. В. 0.000 Відмова
12 Ворохоба А. М. 0.000 Відмова
13 Єрємєєв О. В. 0.000 Відмова
14 Пероне Н. 0.000 Відмова