Зачекайте...

181 Харчові технології

ВСП"ФКТДАУ Фаховий молодший бакалавр (на основі: Кваліфікований робітник) • заочна форма • 2р 5м
ВМ 10 • БМ 4 • К 6
Заяв 4 • Конкурс на бюджет 1
Виробництво та технології / Харчові технології / Бродильне виробництво і виноробство
  • Зараховано: 4
  • Оригіналів: 4
Індивідуальна усна співбесіда , k=1 , мін.бал 130
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Бараник С. А. 180.000 До наказу (б) 180
  • Індивідуальна усна співбесіда: 180
+
2 Балута М. Ю. 175.000 До наказу (б) 175
  • Індивідуальна усна співбесіда: 175
+
3 Мурко К. О. 170.000 До наказу (б) 170
  • Індивідуальна усна співбесіда: 170
+
4 Іванченко Н. В. 160.000 До наказу (б) 160
  • Індивідуальна усна співбесіда: 160
+