Зачекайте...

181 Харчові технології

БТФ Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 2р 9м
ВМ 10 • К 10
Заяв 3
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 1
  • Рекомендовано всього: 2
  • Рекомендован на контракт: 2
Українська мова , k=0.5 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.5 , мін.бал 100
Історія України , k=0.5 , мін.бал 100
Математика , k=0.5 , мін.бал 100
Біологія , k=0.5 , мін.бал 100
Географія , k=0.5 , мін.бал 100
Фізика , k=0.5 , мін.бал 100
Хімія , k=0.5 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
  • Подано заяв: 25
  • Конкурс на бюджет: 5
  • Зараховано: 13
  • Оригіналів: 13
  • Рекомендовано всього: 9
  • Рекомендован на контракт: 9
  • Рейтингові списки 2021 року
  • Подано заяв: 35
  • Конкурс на бюджет: 3.5
  • Зараховано: 21
  • Оригіналів: 21
  • Рекомендовано всього: 13
  • Рекомендован на контракт: 13
  • Рейтингові списки 2019 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Лановенко Д. Є. 146.500 До наказу (к) 140 153
  • Українська мова: 140
  • Історія України: 153
+
2 Мартинюк В. Я. 135.000 Рекомендовано (к) 133 137
  • Українська мова: 133
  • Історія України: 137
3 Ніколенко О. В. 106.500 Рекомендовано (к) 107 106
  • Українська мова: 107
  • Історія України: 106