Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

ВСПТАКУНУС Фаховий молодший бакалавр (на основі: Кваліфікований робітник) • заочна форма • 2р 10м
ВМ 10
Заяв 6
  • Зараховано: 5
  • Оригіналів: 5
Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
Математика , k=1.25 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=1.25 , мін.бал 100
Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
Біологія , k=1.25 , мін.бал 100
Фізика , k=1.25 , мін.бал 100
Хімія , k=1.25 , мін.бал 100
Співбесіда , k=1 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Дякова Л. В. 149.000 До наказу (б) 149
  • Співбесіда: 149
done
2 Броварчук С. А. 147.000 До наказу (б) 147
  • Співбесіда: 147
done
3 Галат В. В. 143.000 До наказу (б) 143
  • Співбесіда: 143
done_all
4 Ситник Л. А. 141.000 До наказу (б) 141
  • Співбесіда: 141
done
5 Шеловей В. М. 136.000 До наказу (б) 136
  • Співбесіда: 136
done
6 Бойко Я. О. 0.000 Відмова