Зачекайте...

181 Харчові технології

ННІБХБ Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 1р 10м
ВМ 10 • БМmax 3
Заяв 5 • Конкурс на бюджет 1
Квота 1 1
Квота 2 1
Виробництво та технології / Харчові технології / Якість та безпека харчової продукції
  • Рекомендовано всього: 2
  • Рекомендован на контракт: 2
Українська мова , k=0.3 , мін.бал 100
Математика , k=0.5 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.3 , мін.бал 100
Історія України , k=0.2 , мін.бал 100
Біологія , k=0.2 , мін.бал 100
Фізика , k=0.5 , мін.бал 100
Хімія , k=0.5 , мін.бал 100
Українська мова , k=0.3 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.3 , мін.бал 100
Історія України , k=0.2 , мін.бал 100
Математика , k=0.5 , мін.бал 100
Біологія , k=0.2 , мін.бал 100
Географія , k=0.2 , мін.бал 100
Фізика , k=0.5 , мін.бал 100
Хімія , k=0.5 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Сонічева С. В. Пр. 3 153.400 Рекомендовано (к) 151 157
  • Українська мова: 151
  • Біологія: 157
2 Зацухний Д. В. Пр. 5 147.000 Рекомендовано (к) 145 150
  • Українська мова: 145
  • Біологія: 150
3 Грабовський Д. М. Пр. 2 182.423 Відмова 195 153 195
  • Українська мова: 195
  • Математика: 153
  • Хімія: 195
  • ГК: 1.02
4 Лупу А. Ю. Пр. 1 151.572 Відмова 137 166
  • Українська мова: 137
  • Історія України: 166
  • ГК: 1.02
5 Шубала О. М. Пр. 2 141.168 Деактивовано (зарах. на б) 144 134 141
  • Українська мова: 144
  • Математика: 134
  • Історія України: 141
  • ГК: 1.02