Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

ВВіППТ Фаховий молодший бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 1р 10м
ВМ 2 • К 2
Заяв 8
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Жбадинський М. Б. 0.000 До наказу (к) done
2 Буждиган В. Я. 0.000 До наказу (к) done
3 Левадський І. В. 0.000 До наказу (к) done
4 Загнітко В. В. 0.000 До наказу (к) done
5 Коваль Ю. В. 0.000 До наказу (к) done
6 Сениця Ю. А. 0.000 До наказу (к) done
7 Погорєлов В. В. 0.000 До наказу (к) done
8 Погребняк Б. В. 0.000 До наказу (к) done