Зачекайте...

241 Готельно-ресторанна справа

КРОК Фаховий молодший бакалавр (на основі: Базова середня освіта) • денна форма • 2р 9м
ВМ 20 • К 20
Заяв 17
  • Зараховано: 9
  • Оригіналів: 9
  • Рекомендовано всього: 7
  • Рекомендован на контракт: 7
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Афанасьєв Г. В. 0.000 До наказу (к) done_all
2 Бодуля М. В. 0.000 До наказу (к) done_all
3 Єщеркіна Х. І. 0.000 До наказу (к) done_all
4 Марінчук В. В. 0.000 До наказу (к) done_all
5 Недочитайло А. А. 0.000 До наказу (к) done_all
6 Олійник В. О. 0.000 До наказу (к) done_all
7 Світлична А. П. 0.000 До наказу (к) done_all
8 Смиковська А. С. 0.000 До наказу (к) done_all
9 Сороченко І. В. 0.000 До наказу (к) done_all
10 Гончаренко Ю. М. 0.000 Рекомендовано (к)
11 Горохов І. М. 0.000 Рекомендовано (к)
12 Дадікян Е. Г. 0.000 Рекомендовано (к)
13 Жукова А. К. 0.000 Рекомендовано (к)
14 Рижак Є. В. 0.000 Рекомендовано (к)
15 Цимбал В. Р. 0.000 Рекомендовано (к)
16 Ясінська С. В. 0.000 Рекомендовано (к)
17 Мартиненко О. М. 0.000 Скасовано (втрата пріор.)