Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

ФБТ Бакалавр (на основі: ПЗСО) • заочна форма • 4р 5м
ВМ 5 • К 5
Заяв 5
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва
  • Зараховано: 4
  • Оригіналів: 4
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендован на контракт: 1
Мотиваційний лист , k=0
  • Подано заяв: 14
  • Конкурс на бюджет: 5.5
  • Зараховано: 4
  • Оригіналів: 4
  • Рекомендовано всього: 6
  • Рекомендован на контракт: 6
  • Рейтингові списки 2021 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Матазова М. Б. 0.000 До наказу (к) done_all
2 Максімова Б. О. 0.000 До наказу (к) done_all
3 Пилипів В. М. 0.000 До наказу (к) done_all
4 Яцик М. В. 0.000 До наказу (к) done
5 Ковальчук Ю. Б. 0.000 Рекомендовано (к) done