Зачекайте...

181 Харчові технології

ФПіХВ Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 1р 10м
ВМ 15 • К 15
Заяв 17
Виробництво та технології / Харчові технології / Харчові технології, Харчові технології в ресторанній індустрії, Технології харчових продуктів тваринного походження, Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів, Харчові технології продуктів з рослинної сировини та молока для підприємств харчового бізнесу
  • Зараховано: 10
  • Оригіналів: 10
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендован на контракт: 1
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Маркелова К. М. 0.000 До наказу (к) done_all
2 Риженко К. А. 0.000 До наказу (к) done_all
3 Ришняк М. С. 0.000 До наказу (к) done_all
4 Анохіна А. С. 0.000 До наказу (к) done_all
5 Біляєва С. Р. 0.000 До наказу (к) done_all
6 Горова Ю. 0.000 До наказу (к) done_all
7 Тарасенко С. В. 0.000 До наказу (к) done_all
8 Лавриненко Т. І. 0.000 До наказу (к) done
9 Яременко Р. В. 0.000 До наказу (к) done_all
10 Шевчик Н. З. 0.000 До наказу (к) done_all
11 Балаболка К. В. 0.000 Рекомендовано (к)
12 Зозуля Є. О. 0.000 Скасовано (втрата пріор.)
13 Чепур А. В. 0.000 Деактивовано (зарах. на б)
14 Шапран А. А. 0.000 Деактивовано (зарах. на б)
15 Сергієнко О. О. 0.000 Деактивовано (зарах. на б)
16 Безверха М. Д. 0.000 Відмова
17 Звягінцева В. І. 0.000 Скасовано (втрата пріор.)