Зачекайте...

181 Харчові технології

ФХТ Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 1р 10м
ВМ 7 • К 7
Заяв 9
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Сорока Д. В. 0.000 До наказу (к) done_all
2 Василина О. Ю. 0.000 До наказу (к) done_all
3 Шамрай О. М. 0.000 До наказу (к) done_all
4 Нерощина А. В. 0.000 До наказу (к) done_all
5 Дворніченко М. В. 0.000 До наказу (к) done_all
6 Нанаєва В. А. 0.000 До наказу (к) done_all
7 Петрушенко Д. А. 0.000 Відхилено (к)
8 Бондаренко Г. Є. 0.000 Відхилено (к)
9 Гайдар М. А. 0.000 Деактивовано (зарах. на б)