Зачекайте...

181 Харчові технології

ІХХТ Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 2р 10м
ВМ 10 • К 10
Заяв 13
  • Зараховано: 8
  • Оригіналів: 8
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Зінчук В. В. 0.000 До наказу (к) done_all
2 Карда І. В. 0.000 До наказу (к) done_all
3 Ковальчук Я. Б. 0.000 До наказу (к) done_all
4 Литвин Р. А. 0.000 До наказу (к) done_all
5 Максимчук Г. І. 0.000 До наказу (к) done_all
6 Олих М. А. 0.000 До наказу (к) done_all
7 Савчук А. О. 0.000 До наказу (к) done_all
8 Фіта О. І. 0.000 До наказу (к) done_all
9 Березюк О. І. 0.000 Відхилено (к)
10 Маршалок О. О. 0.000 Відхилено (к)
11 Каштелянська Т. Р. 0.000 Деактивовано (зарах. на б)
12 Хамар Н. О. 0.000 Деактивовано (зарах. на б)
13 Цмоканич С. С. 0.000 Деактивовано (зарах. на б)