Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Інженерно-технологічне Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 2р 10м
ВМ 0
Заяв 12
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Федчишин В. В. 0.000 До наказу (к) done_all
2 Грузевич Р. Р. 0.000 До наказу (к) done_all
3 Мохаммад А. А. 0.000 До наказу (к) done_all
4 Дема С. О. 0.000 До наказу (к) done_all
5 Блащук К. Ю. 0.000 До наказу (к) done_all
6 Сікорський В. Р. 0.000 До наказу (к) done_all
7 Кривіцький В. К. 0.000 До наказу (к) done_all
8 Барчишена А. І. 0.000 До наказу (к) done_all
9 Москаленко В. В. 0.000 До наказу (к) done_all
10 Москаленко Є. В. 0.000 До наказу (к) done_all
11 Тарнавський В. В. 0.000 Зареєстровано
12 Шляхетнюк О. В. 0.000 Зареєстровано