Зачекайте...

181 Харчові технології

ІТ Бакалавр (на основі: ПЗСО) • денна форма • 3р 10м
ВМ 20 • К 20
Заяв 19
  • Зараховано: 10
  • Оригіналів: 10
  • Рекомендовано всього: 9
  • Рекомендован на контракт: 9
Мотиваційний лист , k=0
  • Подано заяв: 21
  • Конкурс на бюджет: 4.2
  • Зараховано: 7
  • Оригіналів: 7
  • Рекомендовано всього: 4
  • Рекомендован на контракт: 4
  • Рейтингові списки 2022 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 107-8577206 А. С. 0.000 До наказу (к) Квота-2 done_all
2 Дудін А. С. 0.000 До наказу (к) done_all
3 Герасименко О. О. 0.000 До наказу (к) done_all
4 Гончаренко Є. Є. 0.000 До наказу (к) done_all
5 Лелюк Г. М. 0.000 До наказу (к) done_all
6 Архарова К. Ю. 0.000 До наказу (к) done_all
7 Напльоков І. В. 0.000 До наказу (к) done_all
8 Белевцов С. Р. 0.000 До наказу (к) done_all
9 Напльоков С. В. 0.000 До наказу (к) done_all
10 Журавльов С. О. 0.000 До наказу (к) done_all
11 Семенченко І. В. 0.000 Рекомендовано (к)
12 Федорова Є. А. 0.000 Рекомендовано (к)
13 Юрченко Б. О. 0.000 Рекомендовано (к)
14 Качур В. О. 0.000 Рекомендовано (к)
15 Аршукова Я. Ю. 0.000 Рекомендовано (к)
16 Чирва А. В. 0.000 Рекомендовано (к)
17 Кожушко В. І. 0.000 Рекомендовано (к)
18 Басова А. О. 0.000 Рекомендовано (к)
19 Зіньківська К. О. 0.000 Рекомендовано (к)