Зачекайте...

181 Харчові технології

ХТ Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • заочна форма • 2р 9м
ВМ 30 • БМ 4 • К 26
Заяв 7 • Конкурс на бюджет 1.75
Виробництво та технології / Харчові технології / Зберігання і переробка зерна
  • Зараховано: 5
  • Оригіналів: 5
Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
Математика , k=1.25 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=1.25 , мін.бал 100
Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
Біологія , k=1.25 , мін.бал 100
Фізика , k=1.25 , мін.бал 100
Хімія , k=1.25 , мін.бал 100
Співбесіда , k=1 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Налойченко Н. О. 0.000 До наказу (к) done_all
2 Храпаль О. О. 0.000 До наказу (к) done_all
3 Олешко Н. О. 0.000 До наказу (к) done_all
4 Горошко Н. Г. 0.000 До наказу (к) done_all
5 Бойко В. О. 0.000 До наказу (к) done_all
6 Ковтун А. А. 0.000 Зареєстровано
7 Лагуткіна М. В. 130.000 Відхилено (б) 130
  • Співбесіда: 130
  • РК: 1.04