Зачекайте...

181 Харчові технології

ФХТБ Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 2р 5м
ВМ 13 • К 3
Заяв 13
  • Зараховано: 8
  • Оригіналів: 8
  • Рекомендовано всього: 5
  • Рекомендован на контракт: 5
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Цейзер Б. Е. 0.000 До наказу (к) done_all
2 Березюк О. І. 0.000 До наказу (к) done_all
3 Пундик О. Ю. 0.000 До наказу (к) done_all
4 Брода І. М. 0.000 До наказу (к) done_all
5 Власюк І. В. 0.000 До наказу (к) done_all
6 Бабчій К. М. 0.000 До наказу (к) done_all
7 Шварик Н. М. 0.000 До наказу (к) done_all
8 Вартовник О. І. 0.000 До наказу (к) done_all
9 Крупа С. Л. 0.000 Рекомендовано (к)
10 Петрашевич Л. Ю. 0.000 Рекомендовано (к)
11 Гордієвич В. О. 0.000 Рекомендовано (к)
12 Шандра В. В. 0.000 Рекомендовано (к)
13 Горчин В. Б. 0.000 Рекомендовано (к)