Зачекайте...

181 Харчові технології

ДВ Фаховий молодший бакалавр (на основі: Базова середня освіта) • денна форма • 3р 5м
ВМ 0
Заяв 7
Виробництво та технології / Харчові технології / Зберігання, консервування та переробка м'яса
  • Зараховано: 6
  • Оригіналів: 6
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Воржев В. С. 0.000 До наказу (к) done_all
2 Гулько С. В. 0.000 До наказу (к) done_all
3 Мартинчук Н. М. 0.000 До наказу (к) done_all
4 Оперчук М. О. 0.000 До наказу (к) done_all
5 Панчук С. О. 0.000 До наказу (к) done_all
6 Шикирява В. В. 0.000 До наказу (к) done_all
7 Дровозюк С. Д. 0.000 Відмова