Зачекайте...

181 Харчові технології

Молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 1р 10м
ВМ 15 • БМmax 6 • К 9
Заяв 2 • Конкурс на бюджет 0.33
Квота 1 1
Квота 2 1
readiness_score 137.088
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 2
Українська мова , k=0.3 , мін.бал 100
Математика , k=0.5 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.3 , мін.бал 100
Історія України , k=0.2 , мін.бал 100
Біологія , k=0.2 , мін.бал 100
Фізика , k=0.5 , мін.бал 100
Хімія , k=0.5 , мін.бал 100
Українська мова , k=0.3 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.3 , мін.бал 100
Історія України , k=0.2 , мін.бал 100
Математика , k=0.5 , мін.бал 100
Біологія , k=0.2 , мін.бал 100
Географія , k=0.2 , мін.бал 100
Фізика , k=0.5 , мін.бал 100
Хімія , k=0.5 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Фарбатюк К. О. Пр. 1 145.860 До наказу (б) 151 137 146
  • Українська мова: 151
  • Математика: 137
  • Історія України: 146
  • ГК: 1.02
done_all
2 Фочук С. В. Пр. 1 137.088 До наказу (б) 142 126 144
  • Українська мова: 142
  • Математика: 126
  • Біологія: 144
  • ГК: 1.02
done_all