Зачекайте...

181 Харчові технології

ФТУСО Бакалавр (на основі: ПЗСО) • денна форма • 3р 10м
ВМ 1 • К 1
Заяв 3
Виробництво та технології / Харчові технології / Експертиза та біотехнології харчування
Українська мова , k=0.3 , мін.бал 100
Математика , k=0.5 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.3 , мін.бал 100
Історія України , k=0.2 , мін.бал 100
Біологія , k=0.2 , мін.бал 100
Фізика , k=0.5 , мін.бал 100
Хімія , k=0.5 , мін.бал 100
Українська мова , k=0.3 , мін.бал 100
Математика , k=0.3 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.3 , мін.бал 100
Історія України , k=0.3 , мін.бал 100
Біологія , k=0.3 , мін.бал 100
Географія , k=0.3 , мін.бал 100
Фізика , k=0.3 , мін.бал 100
Хімія , k=0.3 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Новак В. А. 161.000 Деактивовано (зарах. на б) 176 153 160
  • Українська мова: 176
  • Математика: 153
  • Хімія: 160
2 Малерик У. П. 149.600 Деактивовано (зарах. на б) 160 140 158
  • Українська мова: 160
  • Математика: 140
  • Історія України: 158
3 Кулян Х. В. 124.900 Відмова 149 100 151
  • Українська мова: 149
  • Математика: 100
  • Історія України: 151