Зачекайте...

181 Харчові технології

ЕПФ Магістр (на основі: Бакалавр) • заочна форма • 1р 5м
ВМ 2 • К 2
Заяв 2
1. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) , k=0.2 , мін.бал 100
2. ТЗНК , k=0.2 , мін.бал 100
3. Фахове випробування , k=0.6
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Гудь А. О. 127.200 Відмова 134 112 130
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 134
  • ТЗНК: 112
  • Фахове випробування: 130
2 Головкіна А. М. 61.000 Відмова 154 151
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 154
  • ТЗНК: 151